ΛΟΚΟFEST: PUNK LIVE στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Διοργάνωση: Radio Locomotiva


Η ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ κάνει φεστιβάλ, γιορτή με θέατρο, μουσική, βιβλία, ποίηση, αλλά και οργή, ταξικό μίσος και ανυπάκουη στάση ζωής, απειθαρχία, παραβίαση των ασφυκτικών τους νόμων που τους κόβουν και τους ράβουν στα μέτρα της κερδοφορίας του κεφαλαίου, της νεοφιλελεύθερης πριμοδότησης των κερδών έναντι των ζωών και της φύσης, με “παράπλευρες απώλειες” την εξόντωση εκατοντάδων άγνωστης ταυτότητας μεταναστών που ακόμα και όταν μετριούνται παραμένουν αριθμοί που δεν τους αναγνωρίζεται η ανθρώπινη ιδιότητα. Εν μέσω καταποντισμών – πυρκαγιών – καταστροφών, το επιτελικό τους κράτος και η δημοκρατία τους βυθίζεται στον Έβρο, στ’ ανοιχτά της Πύλου, στο Θεσσαλικό κάμπο. Τους μένει μόνο η καταστολή ενάντια στις καταλήψεις ως χώρους που ανθίζει η συλλογική πρωτοβουλία και οι κοινότητες αγώνα, ο περιορισμός των ελεύθερων χώρων, η επιδείνωση των εργασιακών και γενικότερων δικαιωμάτων μας.


Επιστρέφουμε στα βασικά, στηρίζουμε την ύπαρξη δημόσιων χώρων ανοιχτών στην έκφραση, την δημιουργία, τα νιάτα ενάντια στον γερασμένο κόσμο τους, κόντρα στην εμπορευματοποίηση των πάντων, τον πόλεμο, τον φασισμό – απέναντί τους υπάρχει μόνο ο αγώνας μέχρι την ανατροπή τους, για μια ζωή ελεύθερη, χωρίς αφεντικά.


Σας περιμένουμε το Σάββατο (7/10) την παραμονή των δημοτικών εκλογών που και αυτές μπατάρουν σε ένα ακόμα πιο συντηρητικό πλαίσιο που ευνοεί τα μεγάλα κόμματα και τα μεγάλα συμφέροντα… τα λέμε εκεί!


Γεωπονικό Πανεπιστημίου (Ιερά Οδός), Σάββατο 7/10/2023 από 7 μ.μ.