ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ: Παρασκευή 7/4, 6.00 μ.μ, Σταδίου 29, Υπουργείο Εργασίας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΟΣ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ

Το «Άγγιξέ με» κι ο Γιώργος Τριανταφύλλου, στο 1ο Συνέδριο του ΕΛ. ΕΚ. ΙΝ.

Σήμερα, πριν από λίγο μάλιστα, πληροφορήθηκα τα ευχάριστα νέα απ’ το Γιώργο Τριανταφύλλου. Η ταινία μας, το «Άγγιξέ με» (εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν), θα προβληθεί στο 1ο Συνέδριο του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας και Οικογένειας (ΕΛ. ΕΚ. ΙΝ.), που θα έχει ως θέμα του «Το Σώμα. Αναπαραστάσεις, ασθένειες, πάθη, πολιτισμικές κι ανθρωπολογικές εκφάνσεις».

Εκείνος θα κάνει εισήγηση την τελευταία μέρα, στις 14/5 δηλαδή στις 7 μ.μ., κι όπως εξήγησε στο προφίλ του: «Η εργασία που θα εκπονήσω θα περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας μου «Άγγιξέ με» και αμέσως μετα ομιλία και συζήτηση γύρω από τις κοινωνικές προεκτάσεις των θεμάτων της ταινίας. Η εισήγηση μου θα ολοκληρωθεί με την υλοποίηση βιωματικής άσκησης που θα αφορά τον προσωπικό χώρο ασφαλείας μας και την μετάβαση μας στον κοινωνικό χώρο».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12,13 και 14 Μαΐου στο Εθνικό Ίδρυμα Έρευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48 Αθήνα) και αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε κι άλλοι άνθρωποι εκεί να τον ακούσουμε και να παρακολουθήσουμε κι όλες τις άλλες, εξίσου ενδιαφέρουσες φυσικά, εισηγήσεις.