Εντυπώσεις απ’ την εκδήλωση στο «Μονόκλ»…

(Photo credits: Ευανθία Σακελλάρη)

Με όλη μου την καρδιά ευχαριστώ τον Αντώνη Τσόκο που είχε την ιδέα να με φιλοξενήσει στο αγαπημένο «Μονόκλ» για να μιλήσω σχετικά με τις Αναπαραστάσεις της τρέλας στη λογοτεχνία και την ποίηση, με αναφορές και παραδείγματα απ’ το 19ο αιώνα, ως σήμερα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, δημοσιεύσω, όχι μόνο τη συγκεκριμένη ομιλία, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων, αλλά και περισσότερα στοιχεία για το θέμα.

(Photo credits: Βιβλιοπωλείο «Μονόκλ»)

Προς το παρόν, θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που ήταν εκεί και έκαναν ξεχωριστή τη βραδιά: ειδικά τις στενές μου φίλες Ευανθία Σακελλάρη και Ρεβέκκα Θεοδωροπούλου, τη Γεωργία Τσόκου και το Νικόλα Περδικάρη, την Εύα Στάμου και το Λεωνίδα Κανελλη, την Tina κι όσα ακόμη άγνωστα άτομα παρεβρέθηκαν και γέμισαν το χώρο, μέσα κι έξω.

(Photo Credits: Ρεβέκκα Θεοδωροπούλου)

Ξέρω ότι θέλατε κι άλλα να είστε εκεί (όπως η Ντίνα Πουρσανίδου, που με σκέφτηκε κι έστειλε τις ευχές της, ο Γ. Α, ο Γιώργος Τσιτούρας, ο Δημήτρης Θεολόγου, κ.α.), και τη μετράω την πρόθεσή σας… Θα μας δοθεί η ευκαιρία όμως, μιαν άλλη φορά να συναντηθούμε. Να είστε καλά. –

.

(φωτογραφία: προσωπικό αρχείο)

.